Despre companie


AMELY LUX a fost infiintata in 2010 avand ca domeniu principal de activitate productia la comanda de usi din lemn pentru interior cu diferite furnire, mobilier, scari, balustrade etc, ca principale valori profesionalismul si calitatea. Bazandu-se pe experienta in domeniul lemnului a angajatilor sai, pe calitatea lucrarilor realizate si a materialelor folosite, noi executam lucrari din lemn si furnire naturale din diferite specii: stejar, cires, mahon, nuc, venghe, zebrano in diferite nuante, la fel si din Mdf, Pal, sticla etc. Gama de produse puse la dispozitia clientilor e de o calitate superioara din punct de vedere tehnologic: estetica deosebita, rezistenta mecanica, rezistenta la foc, finisaje de cea mai buna calitate. Am reusit sa realizam modele de usi si mobilier care au schimbat designul locuintelor, permitandu-i fiecarui client sa aleaga tipul de model dorit, la orice dimensiune solicitata. Firma noastra si-a impus ca obiect calitatea pentru satisfacerea permanenta a exigentelor clientilor nostri care pot fi siguri ca produsul achizitionat corespunde celor mai inalte norme de calitate.Etapele de creare a produsului


MASURATORI
Echipa noastra va lua masuratorile exacte pentru a putea garanta calitatea produsului final.

DESIGN
Inginerii nostri vor face proiectul in functie de preferintele tale sau in baza proiectului de design.

PRODUCTIE
Toate piesele se executa la fabrica sub comanda individuala in cel mai mic termen la care putem face piese de calitate.

MONTAJ
Transportul si montajul sunt asigurate de catre echipa noastra de profesionisti.

Ușile


Usile AMELY LUX sunt executate dupa specificatiile clientului si pot avea marimi diferite ca sa se potriveasca perfect in locul in care sunt montate.

Mobila la comanda


Mobilierul, produs exclusiv la comanda ta, inseamna ca avem flexibilitate pentru ca tu sa iti poti realiza spatiul ideal pentru locuit. Realizam mobilier pentru diferite zone din locuinta ta, iar pentru toate ai optiunea de a ajusta latimi, inaltimi, adancimi ,disponibile intr-o gama larga de nuante si stiluri, piesele de mobilier se fac pe baza de proiect, iar echipa noastra se va ocupa de- a-ntregul de tot. De la masuratori si prelucrare, pana la transport si montaj. Materialele folosite sunt in functie de cerinta – lemn masiv, stratificat, panouri furniruite, lemn invechit, cu posibilitati de innobilare cu cornise, capiteluri, ornamente specifice, sau chiar in stiluri minimaliste utilizind pal sau mdf cu diverse nuante si texture.

Messenger
Viber