Despre companie
AMELY LUX a fost infiintata in 2010 avand ca domeniu principal de activitate productia la comanda de usi din lemn pentru interior cu diferite furnire, mobilier, scari, balustrade etc, ca principale valori profesionalismul si calitatea.

Bazandu-se pe experienta in domeniul lemnului a angajatilor sai, pe calitatea lucrarilor realizate si a materialelor folosite, noi executam  lucrari din lemn si furnire naturale din diferite specii: stejar, cires, mahon, nuc, venghe, zebrano in diferite nuante, la fel si din Mdf, Pal, sticla etc.

Gama de produse puse la dispozitia clientilor e de o calitate superioara din punct de vedere tehnologic: estetica deosebita, rezistenta mecanica, rezistenta la foc, finisaje de cea mai buna calitate.

Am reusit sa realizam modele de usi si mobilier care au schimbat designul locuintelor, permitandu-i fiecarui client sa aleaga tipul de model dorit, la orice dimensiune solicitata.

Firma noastra si-a impus ca obiect calitatea pentru satisfacerea permanenta a exigentelor clientilor nostri care pot fi siguri ca produsul achizitionat corespunde celor mai inalte norme de calitate.